Ce este viata vesnica?

Ioan 17

1. Dupa ce a vorbit astfel, Isus a ridicat ochii spre cer si a zis: “Tata, a sosit ceasul! Proslaveste pe Fiul Tau, ca si Fiul Tau sa Te proslaveasca pe Tine,

2. dupa cum I-ai dat putere peste orice faptura, ca sa dea viata vesnica tuturor acelora pe care I i-ai dat Tu.

3. Si viata vesnica este aceasta: sa Te cunoasca pe Tine, singurul Dumnezeu adevarat, si pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu.

Vai dar eu credeam ca viata vesnica e asa: mori si te duci undeva unde nu se mai termina timpul. Nu se poate, e gresit versetul…. Nu conteaza ca scrie, nu conteaza ce scrie, noi stim mai bine, am fost invatati altfel.

Cunosc oameni care dupa ce au vazut versetul 3 au avut reactia de mai sus. O fi ceva in neregula cu invataturile noastre din moment ce ele contrazic invatatura lui Isus. Unele versete ar trebui scoase din Biblie, nu?

In momentul in care inima ta, duhul tau face cunostinta cu Isus, cand Il cunosti pe El, viata vesnica incepe sa asctioneze in tine, atunci incepe viata vesnica, asta inseamna viata vesnica, care se continua la infinit, si dupa ce omul pleaca de pe pamant.  Stiu ca toti am fost invatati altfel de oameni, dar daca acceptam sa fim invatati de Isus, Isus a spus : Si viata vesnica este aceasta: sa Te cunoasca pe Tine, singurul Dumnezeu adevarat, si pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: