Ne-a pus sa sedem in locurile ceresti…

Ioan 17: 24. Tata, vreau ca acolo unde sunt Eu, sa fie impreuna cu Mine si aceia pe care Mi i-ai dat Tu, ca sa vada slava Mea, slava pe care Mi-ai dat-o Tu; fiindca Tu M-ai iubit inainte de intemeierea lumii.

Daca veti citi cu atentie intreaga rugaciune a lui Isus din Ioan 17, veti observa ca Isus se roaga pentru ucenicii lui, ca Dumnezeu sa ii ajute, sa ii binecuvinteze atata timp cat sunt pe pamant. Nu se roaga pentru ei in ce priveste sederea lor in cer, ci in ce priveste sederea lor pe pamant.

Si Isus ii cere Tatalui, sa ii aseze pe ucenici in locul unde este El, ca sa vada slava Lui. Si asta in timp ce ei erau pe pamant.

El ne-a inviat impreuna si ne-a pus sa sedem impreuna in locurile ceresti, in Hristos Isus, (Efes.2:6)

Dupa moartea si invierea lui Isus, fiecare om nascut din nou e asezat dpdv duhovniceste in locurile ceresti in Hristos. Exact asta s-a rugat Isus cand isi exprima dorinta inaintea Tatalui ca ucenicii sa fie impreuna cu El, sa fie asezati in locul in care se afla El. Isus locuia deja in locurile ceresti impreuna cu Tatal, el practica ceea ce ne spune Efeseni 2

Ce mi se pare extraordinar, e ca daca luam prin credinta si traim prin credinta realitatea faptului ca locuim in locurile ceresti in Isus, avem acces la slava Lui, o putem vedea, o putem trai, si cam asta e dorinta lui Isus pentru noi, cam asta a pregatit pentru noi ca sa experimentam in timp ce traim pe pamant.

Avem o mostenire incredibila, mai ramane sa ii cerem lui Dumnezeu sa ne deschida ochii, sa ne dea un duh de descoperire si revelatie in cunoasterea Lui, sa insistam pana primim aceasta revelatie.

 

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: