Eu sunt un om, sunt doar un om???

Stiti cantarea: „Eu sunt un om, sunt doar un om”?

Stiti versetul din 2 Cor 5:17  „Caci, daca este cineva in Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus,  iata ca toate lucrurile s-au facut noi”??

Io nu stiu cum esti tu, dar eu nu sunt doar un om, si daca tu esti nascut din nou, nici tu nu esti doar un om. Esti o faptura noua, o creatie noua, o specie noua, esti din Dumnezeu, esti cetatean al cerului, cu autoritatealui Dumnezeu in tine, Biblia iti spune ca poti face aceleasi lucruri pe care le-a facut Isus cand umbla pe pamant, trebuie doar sa descoperi ce ai si ce esti. Nu esti doar un om, nici vorba de asa ceva. Esti fiu de Rege, esti posesorul vesniciei, esti una cu Isus si Isus e una cu tine, esti templul Duhului Sfant. Esti o fiinta supranaturala care momentan trebuie sa stai pe pamant ca sa manifesti imparatia lui Dumnezeu din care faci parte. Asa ca nu esti doar un om, binecunoscuta cantare minte, e doar o cantare cu versuri aiurea. Cei care nu sunt nascuti din nou o pot canta dar cei care sunt nascuti din nou,  nascuti nu din voia firii ci din Dumnezeu, nu sunt doar oameni.

Ioan 1: 12,13. Dar tuturor celor ce L-au primit, adica celor ce cred in Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu; nascuti nu din sange, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.

Nu esti doar un om, un simplu om….nici vorba de asa ceva. Vezi ce spune Biblia despre tine, descopera cine esti si actioneaza ca atare.

Advertisements
Next Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: